Поліцейські ліквідували міжрегіональну мережу виїзних борделів

Поліцейські ліквідували міжрегіональну мережу виїзних борделів

Інтимні послуги надавалися виключно «на виїзд»

Правоохоронцями затримано злочинну групу сутенерів - 6 громадян, які організували в столиці, Київській, Дніпропетровській і Херсонській областях сексуальні послуги громадянам за 1500 – 5000 тисяч гривень за годину. Для цього залучили до свого бізнесу понад 40 повій різного віку та здійснювали за ними цілодобовий контроль. Також збували клієнтам наркотичні засоби – амфетамін та канабіс. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Викрили та задокументували організаторів злочинного бізнесу оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини спільно з працівниками Вишгородського відділу поліції та місцевої прокуратури.

Для прикриття своєї протиправної діяльності інтимні послуги надавалися виключно «на виїзд» - за місцем проживання або тимчасового перебування клієнтів.

Під час 10 санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили: гроші, отримані злочинним шляхом, наркотичні засоби, банківські картки, на які перераховувалися вищевказані кошти, засоби зв’язку, записники зі списками клієнтів і їхніми адресами та сумами отриманих від них коштів, а також графіки чергування дівчат.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. До обрання міри запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

Триває розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: