Поліція нарахувала близько 5 тис. учасників акцій в урядовому кварталі

Поліція нарахувала близько 5 тис. учасників акцій в урядовому кварталі
Акція протесту біля будівлі Кабінету міністрів

Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва

У зв'язку із масовими заходами в центрі Києва за порядком стежить достатня кількість поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України. В залежності від оперативної обстановки, кількість правоохоронців може змінюватися. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Правоохоронці зазначають, що акції досить чисельні: під Кабміном приблизно до двох тисяч осіб, а під Верховною Радою України ‑ близько 2,5 тис.

Наразі провокацій та сутичок не зафіксовано.

Поліція закликає учасників масових заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та всіляко сприяти поліцейським у забезпеченні правопорядку та безпеки. Правоохоронці у межах своєї компетенції відразу реагуватимуть на будь-які прояви порушень законодавства та притягуватимуть винних до відповідальності, підкреслюють у Нацполіції.

Нагадаємо, що сьогодні з самого ранку заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. 

Акція протесту євробляхерів може тривати кілька днів. Про це заявляють учасники протесту. Вони вимагають припинити перевірки авто на єврономерах патрульними.

У Гройсмана вважають, що акцію «євробляхерів» у центрі столиці замовили контрабандисти.

Крім того, в урядовому кварталі відбувається мітинг працівників заводу «Дніпроазот». У протесті беруть участь близько тисячі осіб.

Під Кабінетом міністрів також протестують діти-хокеїсти з вимогами допомогти їм знайти лід для тренувань. Це найменша група протестувальників, усього 20 чоловік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: