Поліція затримала грабіжників, які обчистили три квартири у столиці

Поліція затримала грабіжників, які обчистили три квартири у столиці
Один із затриманих грабіжників

Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі

У Києві поліцейські затримали зловмисників за пограбування трьох квартир. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник слідчого відділу Деснянського управління поліції Роман Трьомсин, чоловіки пошкодили замки вхідних дверей за допомогою інструментів і таким чином проникли до квартир. Викравши майно в останньому помешканні, почали тікати. У ході оперативно-розшукових заходів злодіїв затримали неподалік від місця події на вулиці Мілютенка.

Слідчо-оперативна група задокументувала події за адресами скоєння крадіжок. Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

«Поліцейські з’ясували, що затриманий 47-річний киянин знаходиться під слідством за скоєння крадіжки у Дніпровському районі, де йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді застави, а у минулому він судимий за скоєння аналогічних злочинів. А його співучасник – 37-річний місцевий мешканець - раніше до кримінальної відповідальності не притягувався», - інформують у поліції.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у Деснянському районі столиці наряд поліції охорони затримав трьох чоловіків за крадіжку з дитсадка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: