Посеред яблуневого саду на ВДНГ з’явився «Сад гамаків» (фото, відео)

Посеред яблуневого саду на ВДНГ з’явився «Сад гамаків» (фото, відео)
Сад гамаків на ВДНГ
Фото: Інформатор

«Сад гамаків» - це ідеальне місце для романтичного побачення, спокійного відпочинку і релаксу

У Києві на ВДНГ відкрили новий майданчик для літнього відпочинку - «Сад гамаків». Це круте місце, в якому посеред справжнього яблуневого саду можна відпочити в гамаку, посидіти в кріслі-мішку, подивитися під відкритим небом улюблений фільм, а також покурити кальян або випити смачного пива.

Вхід на майданчик для посиденьок абсолютно безкоштовний, повідомляє Інформатор.

«Сад гамаків» розташувався на 4000 квадратних метрах парку. Прямо між яблунями організатори розвісили 80 гамаків, а на галявинах між деревами встановили 150 крісел-мішків з невеликими столиками. Вдень тут можна замовити смачний фруктовий кальян, перекусити бургерами і суші, а також випити пива, коктейль або справжній китайський чай. А ввечері місце підсвічують ліхтариками і показують фільми на великому екрані.

Загалом, «Сад гамаків» - це ідеальне місце для романтичного побачення, спокійного відпочинку і релаксу.

Нагадаємо, на столичному ВДНГ відкрили оновлені велодоріжки. Зараз вони розташувалися в центральній частині парку і на деяких відгалуженнях. Але в планах у організаторів охопити не тільки центр, а й усі асфальтовані доріжки, що примикають до нього, а також лісопаркову частину. Відпочиваючи в парку, ви можете повністю обстежити його територію пішки або на велосипеді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: