П’яного водія Skoda ловили по всій Троєщині

П’яного водія Skoda ловили по всій Троєщині

Поліцейські зупинили водія Skoda на вулиці Костянтина Данькевича

Фото: Інформатор

Skoda рухалася по Данькевича і врізалася у припаркований Hyundai, але після зіткнення машина поїхала далі

У четвер, 19 липня, на вулиці Костянтина Данькевича, 10 у Деснянському районі Києва затримали чоловіка, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Інцидент стався близько 4:10. Про це повідомляє Інформатор.

За словами очевидців, на вулиці Оноре де Бальзака, 64 до молодих людей підійшов чоловік, який їздив по вулиці на Skoda Fabia, і попросив цигарку. В ході короткого діалогу у пішоходів виникли сумніви в тверезості водія автомобіля. Коли власнику Skoda задали пряме запитання, він різко сів за кермо і поїхав. При цьому скоїв наїзд на перехожих, з якими розмовляв кількома хвилинами раніше.

Очевидці зателефонували на 102 і передали інформацію поліцейським. Через 40 хвилин автомобіль затримали на вулиці Костянтина Данькевича, при цьому у машини вже був розбитий бампер, капот, а також двері.

Як розповіли місцеві жителі, Skoda рухалася по Данькевича і врізалася у припаркований Hyundai Tucson. Після зіткнення машина поїхала далі, проте через 100 метрів її зупинили поліцейські. За кермом авто знаходився чоловік, у якого були явні ознаки алкогольного сп'яніння, а в салоні машини пляшки з алкоголем. Водієві запропонували пройти тест на Драгер, однак він відмовився. У зв'язку з цим він був доставлений на медичний огляд до лікарні.

Також поліцейські розповіли, що поведінка власника Skoda була не зовсім коректною. Щоб посадити його в машину, патрульним довелося одягнути на чоловіка наручники.

У свідків відібрали пояснення, а до місця події викликали евакуатор.

Подробиці інциденту з'ясовуються.

Як повідомлялося,  у ніч на 19 липня в Києві на Троєщині сталася ДТП: троє неповнолітніх впали з мопеда Honda.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: