Розбірки у націоналістів зі стріляниною: поліція відкрила провадження

Розбірки у націоналістів зі стріляниною: поліція відкрила провадження

Зусилля правоохоронців спрямовані на розшук зловмисника

Слідчі встановлюють обставини інциденту в спортзалі у Солом’янському районі столиці, у ході якого один із учасників конфлікту кілька раз вистрілив в опонента із травматичної зброї.

Як повідомляє пресслужба поліції Києва, до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшла інформація про стрілянину в спортзалі на вулиці Металістів. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та лікарі.

«Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що між двома чоловіками виник конфлікт через те, що один нібито перешкоджав тренуванню іншому. У ході суперечки один із відвідувачів дістав пістолет, кілька разів вистрілив в опонента та втік. Потерпілому – 28-річному місцевому мешканцю, лікарі надали необхідну медичну допомогу на місці», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Солом’янського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до семи років тюремного ув’язнення.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення усіх обставин інциденту, а також на розшук та затримання правопорушника.

Як повідомлялося, 13 лютого ввечері  біля одного зі спортзалів у Києві із травматичного пістолета був поранений колишній «свободівець» Олександр Чорнопищук, який був помічником депутата Київради Святослава Кутняка. За даними товариша потерпілого, в нього стріляв Георгій Баріленко - керівник київського осередку припартійної до «Свободи» організації «Сокіл», офіційний помічник депутата Київради фракції «Свобода» Володимира Назаренка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: