СБУ викрила п’ять анонімів, які «мінували» об’єкти в Києві

СБУ викрила п’ять анонімів, які «мінували» об’єкти в Києві
Один із викритих анонімів, що повідомив про мінування однієї з адміністративних державних установ

Один із дзвінків про нібито мінування торговельного центру у столиці було здійснено з території РФ

Співробітники Служби безпеки України викрили п’ять «анонімів», які здійснили неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зокрема, у Деснянському районі Києва оперативники спецслужби затримали місцеву мешканку, яка у стані алкогольного сп’яніння вигадала історію про «мінування» житлового будинку.

Співробітники СБУ також викрили трьох жителів з різних районів столиці, які з хуліганських мотивів неправдиво повідомляли про мінування однієї з адміністративних державних установ.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України всім затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Також оперативники спецслужби встановили, що один із дзвінків про нібито мінування торговельного центру в одному з центральних районів столиці було здійснено з території РФ.

У СБУ нагадують, що їхні співробітники протягом останнього часу викрили низку спецоперацій, розроблених російськими спецслужбами у рамках гібридної війни проти нашої країни, зокрема різкого зростання кількості «телефонного тероризму».

Нагадаємо, у четвер близько 11:00 до столичних правоохоронців надійшла інформація про замінування Київського апеляційного господарського суду, яка не підтвердилася. У п'ятницю було знову неправдиве повідомлення про замінування цього ж суду.

Крім того, у четвер столичні правоохоронці отримали два повідомлення про замінування Шевченківського районного суду Києва, які теж не підтвердилися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: