Снігопад у Києві: на вулицях працює понад 360 одиниць спецтехніки (фото)

Снігопад у Києві: на вулицях працює понад 360 одиниць спецтехніки (фото)
Автодорівці не припиняють роботи з прибирання столиці від снігу
Фото: Київавтодор

Сніг йтиме у столиці упродовж найближчих двох діб

У столиці 363 одиниць снігоприбиральної техніки та 502 працівники з ручного прибирання підприємств «Київавтодору» зранку в активній роботі. Про це повідомляє прес-служба комунальної корпорації.

Сніг у місті не припиняється, тому тривають роботи з обробки та прибирання від снігу доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, сходових маршів, наземних пішохідних переходів та інших місць загального користування, які обслуговуються автодорівцями.

За прогоном Укргідрометцентру, сніг йтиме у столиці упродовж найближчих двох діб – відповідно не припинятимуть роботи з прибирання столиці від снігу і підприємства «Київавтодору», зазначили у корпорації.

«Просимо водіїв і пішоходів бути уважними та обережними на дорогах! Особливе прохання до власників транспортних засобів не залишати автомобілі обабіч вулиць та доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Звертаємо увагу, що припарковані з порушенням Правил дорожнього руху на узбіччі вулиць та доріг машини, які заважатимуть прибиранню, будуть евакуйовуватись патрульною поліцією Києва», - попередили у «Київавтодорі».

Як повідомлялося, сьогодні з 5-ї години ранку спецтехніка підприємств «Київавтодору» була розташована на вихідних позиціях, а на мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах - проведена обробка протиожеледними матеріалами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: