Стали відомі подробиці пожежі в ресторані на Подолі: з вогнем боролися понад вісім годин (фото)

Стали відомі подробиці пожежі в ресторані на Подолі: з вогнем боролися понад вісім годин (фото)
На місці було задіяно 9 одиниць техніки і 39 чоловік особового складу ДСНС
Фото: ДСНС

На момент пожежі у ресторані нікого не було

У середу, 29 квітня, о 18:59 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в ресторані на вул. Сагайдачного, 31 у Подільському районі столиці.

На місце події було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Вогнеборці встановили, що на кухні сталося загоряння в електричній плиті з розповсюдженням полум'я на витяжку. Про це повідомляє пресслужба столичного управління ДСНС.

«Складність ліквідації цієї пожежі полягала в поширенні вогню по пустотах дерев’яного перекриття між першим та другим поверхом в сторону сусідніх будівель, де були розташовані магазини та інші заклади. Аби запобігти цьому, вогнеборці проводили роботи по розбиранню цих дерев’яних конструкцій перекриття, виявили там ще осередки займання, а також тління мінеральної будівельної вати та утеплювача. Попередивши подальше розповсюдження полум'я, бійці проливали пустоти між перекриттями», - розповіли у ДСНС.

30 квітня о 00:45 вогнеборці локалізували пожежу, а о 03:32 – ліквідували.

На місці було задіяно 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 39 чоловік особового складу ДСНС.

На момент прибуття рятувальників у ресторані нікого не було.

Жертв та постраждалих внаслідок цієї події немає.

Причина виникнення займання встановлюється.

Нагадаємо, 29 квітня увечері ЗМІ повідомили, що в Києві на вулиці Сагайдачного виникла пожежа у будівлі, у якій розташований зачинений заклад. Він наразі не працює через запроваджений карантин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: