Столична декомунізація: за п’ять років перейменовано понад 200 вулиць

Столична декомунізація: за п’ять років перейменовано понад 200 вулиць

Заміни потребують 1377 будинкових покажчиків

Протягом 2014-2019 років у Києві присвоєно назви і перейменовано 219 вулиць, бульварів, проспектів, провулків та площ. Про це повідомив заступник директора департаменту – начальник управління бюджетного планування, інвестиційної діяльності та реалізації проектів КМДА Сергій Мрига у відповіді на запит УНН.

В результаті цього заміни потребують 1377 будинкових покажчиків, а орієнтовна вартість робіт із заміни цих табличок складає 826 тис. грн.

Як уточнили в КМДА, будинкові покажчики виготовляються з емальованим покриттям на металевій основі. Орієнтовна вартість виготовлення одного будинкового покажчика становить 550-600 грн.

Як повідомлялося, 29 травня на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики депутати погодили низку перейменувань вулиць міста Києва.

4 квітня Київська міська рада прийняла рішення про перейменування вулиці Івана Кудрі в Печерському районі столиці на вулицю Джона Маккейна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конституційний суд України перевірить на відповідність Конституції закон про декомунізацію.

Представник президента Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук виключає відкат у питанні декомунізації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: