Столичні поліцейські патрулюють населені пункти на Чернігівщині (фото)

Столичні поліцейські патрулюють населені пункти на Чернігівщині (фото)
Частина правоохоронців облаштовує тимчасові пункти, де надаватимуть всіляку допомогу місцевим жителям
Фото: Нацполіція

Правоохоронці долучилися до евакуації людей

Поліцейські Києва заступили на патрулювання населених пунктів біля військових складів на Чернігівщині, де сьогодні сталися вибухи. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Придані сили після інструктажу, під час якого їм окреслили завдання, разом із іншими підрозділами системи МВС долучилися до евакуації людей.

Частина правоохоронців облаштовує тимчасові пункти, де надаватимуть всіляку допомогу місцевим жителям. Зокрема буде розгорнуто намети, де працюватиме польова кухня. Тут же можна буде отримати найнеобхідніші продукти.

Нагадаємо, у Чернігівській області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони. Закрито повітряний простір у радіусі 20 кілометрів. Призупинений рух залізничного та автомобільного транспорту.

За фактами вибухів на Чернігівщині військовою прокуратурою Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військової службової особи до служби, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

Причиною пожежі могла стати диверсія.

Всього було евакуйовано 12,3 тис. осіб.

Як повідомлялося, на допомогу чернігівським колегам вирушили київські спецпризначенці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: