Столичні рятувальники провели рейд у житловому секторі

Столичні рятувальники провели рейд у житловому секторі
Рятувальники залишили громадянам застережні листівки з порадами щодо дотримання правил пожежної безпеки
Фото: ДСНС

Рятувальники нагадали мешканцям основні елементарні правила пожежної безпеки у побуті, причини виникнення пожеж у будинках

Сьогодні, 8 листопада, столичні рятувальники провели профілактичний рейд в житловому секторі Деснянського району. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

Мета заходу - проведення роз’яснювальної роботи і надання інформаційної допомоги населенню щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, безпечної експлуатації опалювального обладнання та електричних приладів в осінньо-зимовий період.

Рятувальники мали змогу поспілкуватися з мешканцями квартир та нагадати їм основні елементарні правила пожежної безпеки у побуті, причини виникнення пожеж у будинках.

Крім того, громадянам розповіли про те, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації. В ході проведення профілактичного рейду було оглянуто стан електрообладнання та електромереж житлового будинку, а також рятувальники порадили мешканцям не захаращувати загальні коридори, тамбури та сходові клітини особистими речами.

На завершення рейду представники Служби порятунку «101» залишили громадянам застережні листівки з порадами щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Як повідомлялося, 8 листопада близько 14-ї години виникла пожежа у гуртожитку на вулиці Академіка Філатова у Печерському районі Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: