Ткаченко подав документи на посаду глави КМДА

Ткаченко подав документи на посаду глави КМДА
Олександру Ткаченку готують крісло у столичній владі

Ткаченко планує очолити Київську міську держадміністрацію

На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з’явилася декларація народного депутата від «Слуги народу» Олександра Ткаченка як кандидата на посаду глави Київської міської державної адміністрації.

У графі «Місце роботи або проходження служби (або місце майбутньої роботи чи проходження служби для кандидатів)» Ткаченко написав:  «Київська міська державна адміністрація». А в графі «Займана посада (або посада, на яку претендуєте як кандидат)» він вказав «Голова».

Про появу декларації Ткаченка повідомив у Facebook радник мера Києва Віталія Кличка Володимир Бондаренко. Проте, згодом цей допис зник з його сторінки.

«Закон про Київ, кажете? Ні, закон про працевлаштування конкретної особи у владу Києва! І написаний цією особою під себе», - зазначив Бондаренко.

15_05

Нагадаємо, 4 вересня новий Кабмін погодив звільнення Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації і звернувся з відповідним поданням до Офісу президента.

Народні депутати 3 жовтня підтримали у першому читанні за основу проєкт Закону про місто Київ - столицю України авторства групи народних депутатів із фракції «Слуга народу» на чолі з Олександром Ткаченком. 

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що цей законопроєкт про столицю недолугий і спрямований проти киян. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: