Троє іноземців, погрожуючи ножем, викрали у таксиста автомобіль

Троє іноземців, погрожуючи ножем, викрали у таксиста автомобіль
Зловмисників затримали на викраденому автомобілі

Викрадачами виявилися чоловіки, які перебувають під слідством за крадіжки та грабежі

У столиці поліцейські затримали трьох зловмисників, які напали на таксиста і викрали його авто. Про розбій поліція повідомила у неділю, 13 січня, вранці.

«До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що троє осіб на вулиці Харківське шосе заволоділи автомобілем марки «Форд Ескорд». На виклик виїхали патрулі та слідчо-оперативна група», - інформують у поліції.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, близько 04:00 до таксиста зателефонував чоловік, який неодноразово користувався його послугами, та попросив відвезти його з товаришами у центр міста. Приїхавши на виклик, троє чоловіків сіли у салон, де погрожуючи ножем відібрали у таксиста близько 1000 гривень, та згодом заволоділи його машиною.

«Після звернення потерпілого в столиці ввели оперативний план для розшуку авто. Згодом зловмисників затримали на викраденому автомобілі. Ними виявилися іноземці - 1990, 1991 та 1996 років народження, які на даний час перебувають під слідством за крадіжки та грабежі. Їх доставили до управління поліції для подальших слідчих дій», - додав Кузьмін.

Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові  докази вилучили та направили на експертизу. 

«Ми розпочали два кримінальні провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) та за частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобам) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої», - зазначив начальник управління. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: