У Броварах бруківка за 2 млн грн, яку поклали напередодні нового року, зійшла разом зі снігом

У Броварах бруківка за 2 млн грн, яку  поклали напередодні нового року, зійшла разом зі снігом
Бруківка на вул. Незалежності у Броварах
Фото: Андрій Сергієнко, Facebook

Жителі міста скаржаться, що плитка провалюється просто під ногами.

У Броварах Київської області на бульварі Незалежності тротуарна плитка зійшла разом зі снігом.

Жителі міста скаржаться, що плитка провалюється просто під ногами. Траплялися навіть випадки травмування пішоходів.

Плитка поклали в кінці 2017 року. Роботи велися навіть тоді, коли випав великий сніг. «Майстри» просто розчищали тротуар від снігу і клали плитку.

Як повідомляв у Facebook депутат Броварської міськради Олексій Здоровець, переможцем тендеру на виконання робіт було ТОВ «Житлошляхбуд», і йому з міського бюджету заплатили близько 2 мільйонів.

«Переможцем тендеру на виконання робіт є ТОВ «Житлошляхбуд», хоча на сайті Prozorro ця організація пропонувала не найнижчу ціну, та, мабуть, пропозиція по «відкату» саме у цієї організації була найкращою», - зазначав він.

Інший депутат Броварської міської ради Сергій Батюк у коментарях під гнівними публікаціями у групі «Бровари» щодо неякісного дорожнього покриття запевнив, що «на сьогоднішній день об'єкт (напорна каналізація з облаштуванням дорожнього покриття з ФеМ) в експлуатацію не введено, і тому всі відновлювальні роботи за власний рахунок повинна провести підрядна організація, яка веде ці роботи». «Управління ЖКГ написало відповідний лист-скаргу, на який підрядник повинен обов'язково відреагувати», - повідомив він.

Поки що частина тротуару, де бруківка просіла, загороджено сигнальною стрічкою. А в темну пору доби користуватися пішохідними доріжками взагалі небезпечно для життя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: