У центрі Києва іноземець влаштував стрілянину (фото)

У центрі Києва іноземець влаштував стрілянину (фото)
Правоохоронці вилучили у затриманого револьвер

Столичні поліцейські затримали іноземця за замах на вбивство чоловіка

У будинку на вулиці Олеся Гончара в центрі Києва 34-річний чоловік отримав вогнепальне поранення. Про це повідомили поліції медики, які госпіталізували молодика. На місце події негайно прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

На місці правоохоронці провели першочергові слідчі дії, опитали свідків та очевидців, а також вилучили записи з камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто».

«Після відпрацювання інформації з відеокамер ми встановили обставини, а також особу 23-річного іноземця, причетного до події, та маршрут його пересування. Нам стало відомо, що у під’їзді будинку між двома знайомими виник конфлікт, під час якого один із них кілька разів вистрелив в іншого та після скоєного втік», - розповів начальник слідчого відділу Шевченківського управління поліції Олександр Богатирчук.

Працівники карного розшуку виявили зловмисника неподалік станції метрополітену «Нивки». Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці вилучили у затриманого предмет, схожий на револьвер, який направили на експертизу.

«Ми розслідуємо кримінальне провадження, розпочате за частиною другою статті 15 та частиною першою статті 115 (Закінчений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури № 10 ми повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від семи до 15 років позбавлення волі», - додав Богатирчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: