У центрі Києва на одному місці за годину сталися дві ДТП

У центрі Києва на одному місці за годину сталися дві ДТП
ДТП на бульварі Лесі Українки
Фото: Інформатор

Opel Vivaro збив пішохода, а і на цьому ж місці Ford Mustang врізався в Opel Zafira

В ніч з 13 на 14 червня в Києві на бульварі Лесі Українки недалеко від «Фуршету» трапилися дві ДТП. Opel Vivaro збив пішохода, а через 40 хвилин на цьому ж місці Ford Mustang врізався в Opel Zafira.

Близько 23:20 на бульварі Лесі Українки Opel Vivaro їхав в сторону Печерська. У цей момент по проїжджій частині йшов чоловік близько 40 років, який був, на думку автомобіліста, в нетверезому стані. Про це Інформатору розповів водій Opel. Пішохід хитнувся в бік авто і Opel, щоб уникнути зіткнення, повернув вправо і врізався в Volkswagen Polo, який рухався по бульвару в тому ж напрямку. Однак горе-пішохода Opel все-таки вдарив лівою стороною і повалив на асфальт.

Чоловікові, якого збив Opel, викликали «швидку». Йому медики надали першу допомогу на місці і госпіталізували з підозрою на перелом лівої ноги. На місці також працювали 2 екіпажі патрульної поліції.

Однак на цьому пригоди автомобілістів на бульварі не закінчилися. Близько 00:00 Opel Zafira збив аварійний знак, встановлений на місці ДТП. Через різке гальмування Opel в нього врізався Mustang GT-350. З огляду на те, що пошкодження обох авто були несерйозні і ніхто не постраждав, водії вирішили не викликати поліцію і залагодили конфлікт самі.

Як повідомлялося, 12 червня на вулиці Маяковського сталася ДТП за участю двох машин: Nissan в'їхав в Opel, який зупинився перед пішохідним переходом, щоб пропустити людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: