У Києві чоловік бив свою дружину прямо на вулиці і стріляв у перехожих (фото, відео)

У Києві чоловік бив свою дружину прямо на вулиці і стріляв у перехожих (фото, відео)
Поліцейські закували чоловіка, що стріляв, у наручники
Фото: Інформатор

Перехожий чоловік отримав поранення у живіт

У неділю, 20 січня, у Києві у дворі будинку за адресою Тампере, 13 чоловік бив свою дружину. Після того, як перехожі спробували їх розборонити, він дістав пістолет і кілька разів вистрілив у них.

Інцидент стався близько 16:00. Про це повідомляє Інформатор.

Як повідомив один з очевидців події, він зі своїм другом гуляв по вулиці Тампере, коли побачив чоловіка, який повалив на землю жінку і бив її ногами. Приятелі вирішили втрутитися і відтягнути нападника. Коли вони підійшли до нього, чоловік дістав пістолет і приставив його до голови одного з них. Після цього між чоловіками зав'язалася бійка, в результаті якої прозвучали три постріли. Один з приятелів, 35-річний місцевий житель, отримав проникаюче поранення гумової кулі в область живота. Його госпіталізували в найближчу лікарню. Його другу вдалося роззброїти стрілка, відкинути пістолет подалі і викликати поліцію.

Поліцейські закували чоловіка, що стріляв, у наручники. Це не сподобалося його, як виявилося, нетверезій дружині. Вона почала кидатися на копів, голосно матюкатися і вимагати, щоб поліцейські відпустили її чоловіка. Після чого жінка теж виявилася в наручниках. Правоохоронці посадили її в машину, де вона продовжила вести себе неадекватно, періодично намагаючись залізти на водійське сидіння і ображаючи поліцейських і журналістів.

Чоловік, що стріляв, свою провину категорично відмовився визнавати. Він заявив, що вони йшли зі своєю дружиною додому з гостей. Вона трохи перепила спиртного і впала, послизнувшись на льоду. Коли чоловік нахилився, щоб підняти свою дружину, на нього накинулися двоє чоловіків і почали бити. Він відмовився визнавати, що в когось стріляв і що у нього взагалі був травматичний пістолет. Наявність кобури у нього під курткою він пояснив тим, що нападники самі її наділи на нього. Крім самого пістолета, копи вилучили з сумки чоловіка розкладний ніж.

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство. У разі, якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до семи років позбавлення волі, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: