У Києві чоловік обстріляв зі зброї школу

У Києві чоловік обстріляв зі зброї школу
З місця події вилучено пістолет пневматичної дії
Фото: Нацполіція

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства

У Святошинському районі Києва чоловік із пневматичної зброї стріляв у двері школи. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До чергової частини Святошинського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила про постріли. На місце направили екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Правоохоронці поспілкувались із заявницею, яка повідомила, що працює у школі. Близько 22-ї години, перебуваючи на чергуванні, у вікні вона помітила чоловіка зі зброєю в руках. Він кілька разів вистрілив у вхідні двері та втік», - інформують у поліції.

З місця події вилучено предмет, схожий на пістолет, попередньо – пневматичної дії, та металеві кульки. Речові докази направили на експертизу.

При відпрацюванні інформації поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. Ним виявився раніше не судимий 50-річний місцевий мешканець. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. 

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Встановлюються обставини, причини та мотиви скоєння правопорушення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: