У Києві двоє молодиків побили чоловіка і намагалися викрасти його авто

У Києві двоє молодиків побили чоловіка і намагалися викрасти його авто

Поліцейські затримали двох чоловіків під час спроби заволодіти іномаркою

У Подільському районі Києва двоє зловмисників назвалися покупцями автомобіля та, погрожуючи зброєю, намагалися викинути власника із салону автівки. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Григорія Сковороди невідомі з ножем та предметом, схожим на пістолет, б’ють чоловіка та витягують його із автомобіля», - йдеться в повідомленні.

«Працівники підрозділу патрулювали на території Подільського району та знаходилися найближче до місця події. За кілька хвилин екіпаж прибув та разом із патрульними поліцейськими затримав двох чоловіків», - розповів начальник полку поліції особливого призначення № 1 Руслан Цикалюк.

25-річний потерпілий розповів правоохоронцям, що в інтернеті розмістив оголошення щодо продажу автомобіля «БМВ». Згодом домовився із охочими придбати іномарку, але на зустрічі покупці дістали зброю, якою погрожували, та спробували відібрати автомобіль силою.

Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко додав, що затриманими виявилися 36-річний та 32-річний уродженці Херсонської області. Слідчі їм оголосили повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Спільникам обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинене їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: