У Києві фура в’їхала в заглухлу автівку з дітьми в салоні

У Києві фура в’їхала в заглухлу автівку з дітьми в салоні
Від легковика майже нічого не залишилося
Фото: kiev.informator.ua

Автомобіль заглух на світлофорі

У суботу, 17 листопада, в Києві на вулиці Заболотного сталася ДТП. Фура в'їхала в Daewoo Matiz, який стояв на світлофорі на «аварійку».

Інцидент стався близько 22:50.

За словами жінки, яка була за кермом легковика, її автомобіль заглух на світлофорі. Вона включила «аварійку» і розбиралася з несправністю машини. У салоні знаходилися ще одна дівчина і двоє дітей. По смузі, в якій стояв Daewoo, рухалася фура. Водій побачив зелене світло світлофора і впевнено рухався в бік Феофанії. Коли він помітив авто, почав різко гальмувати і намагатися перебудуватися на іншу смугу. Але уникнути зіткнення не вдалося.

Фура своєї бічною частиною врізалася в Matiz і знесла його на середину проїжджої частини. За попередньою інформацією, пасажирів легковика, включаючи дітей, госпіталізували з несерйозними травмами. Автомобіль зазнав сильних пошкоджень.

Співробітники поліції стверджують, що якби фура не почала перебудовуватися і в'їхала в Daewoo на швидкості, від легковика і її пасажирів не залишилося б живого сліду. У вантажного автомобіля залишилися невеликі пошкодження передньої частини.

На місце події прибули три патрулі поліції, дві «швидких» та співробітники ГСЧС, які перевірили, чи немає загрози пожежі. Поліцейські опитали водія фури, чоловік розповів, за яких обставин стався інцидент. Він відбувся переляком, відмовився від першої допомоги і госпіталізації. Деталі аварії встановить слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: