У Києві горять чагарники (фото)

У Києві горять чагарники (фото)
Рятувальники ліквідовують загорання в екосистемах
Фото: ДСНС

Горить трав'яний настил та очерет

За останню добу столичні пожежно-рятувальні підрозділи 11 разів виїжджали на гасіння трав’яного настилу та сміття на відкритій місцевості.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Найбільшу по площі пожежу вогнеборцям 24 березня доводилося ліквідовувати на вул. Пухівській у Деснянському районі столиці, виклик до рятувальників надійшов о 16:41. Дану пожежу вдалося ліквідувати 25 березня о 00:25 на площі 5000 кв. м.

Крім того, слід відмітити ще одну пожежу, під час гасіння якої вогнеборцям довелося докласти чимало зусиль. Дана пожежа також сталася у Деснянському районі, виклик про її виникнення поступив о 13:46. Горів трав'яний настил та очерет на загальній площі 2500 кв. м на вул. Крайній. Ліквідувати займання вдалося о 19:16.

Головне управління ДСНС України у Києві звертається до громадян із проханням не провокувати пожежі в екосистемах. Основною причиною загорянь на відкритих територіях є людський фактор, а саме необережне поводження з вогнем. Суха та сонячна погода сприяє швидкому займанню та розповсюдженню вогню. Саме халатність людей призводить до пожеж, що завдають збитки екосистемі та несуть загрозу людям.

Як повідомлялося, 25 березня вранці сталася пожежа у Гідропарку в Дніпровському районі столиці. Загорання виникло у будівлі кафе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: