У Києві кавказці на «Жигулях» врізалися в авто комунальників і влаштували бійку (фото)

У Києві кавказці на «Жигулях» врізалися в авто комунальників і влаштували бійку (фото)
ДТП на вулиці Лагерній
Фото: Олександр Гусєв, Facebook

«Жигулі» намагалися проскочити перехрестя на червоне світло і сталося зіткнення

У ніч на вівторок, 24 липня, в Києві на перетині вулиць Лагерної і Жамбила Жабаєва сталася ДТП: «ВАЗ-2107» врізався в «Соболь», який належить аварійній службі Шевченківського району.

Аварія трапилася близько 01:00. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, автомобіль комунальників рухався на зелений сигнал світлофора по вул Жабаєва в сторону вулиці Дегтярівської. У цей момент «Жигулі» намагалися проскочити перехрестя на червоне світло, сталося зіткнення.

Обидва автомобілі отримали серйозні пошкодження. У «Жигулях» перебували особи кавказької національності. Вони були дуже обурені і всіляко намагалися уникнути виклику правоохоронців.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook свідок події, фотограф Олександр Гусєв, якби не проїжджаючі повз ДСОшники, то кавказці б сколотили серйозну бійку.

«Так ДСО-шники тримали все під більш-менш контролем, поки не приїхала патрульна поліція. ДСО-шники поїхали. Трохи згодом почалася бійка, кавказців побільшало і вони накинулись на комунальників в присутності патрульних. Приїхала друга патрульна, одного з найбільш буйних «запакували». Решта нападників розбіглася», - розповів він.

За даними Інформатора, автомобіль «Жигулі» забрали евакуатором на штрафмайданчик.

Подробиці ДТП з'ясовуються

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: