У Києві кількість хворих на коронавірус зросла до 40 осіб

У Києві кількість хворих на коронавірус зросла до 40 осіб

Підтверджено ще шість випадків захворювання на COVID-19

У Києві зафіксовано ще шість випадків захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в місті до 40 осіб. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції.

«У столиці, за минулий вечір і сьогоднішній ранок, кількість киян, що захворіли на COVID-19, збільшилася вже до 40 осіб. Сьогодні ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 6 лабораторно підтверджених випадків захворювання на корона вірус», - сказав Кличко.

Захворіли – одна жінка 35 років, і п'ятеро чоловiків - віком від 28 до 70 років. Четверо пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні. Один - 70-річний військовослужбовець до військового госпіталю. І один хворий чоловік лікується на самоізоляції вдома.

Разом з тим, за словами мера, на сьогодні - експрес-тестами і лабораторними дослідженнями - протестовано 1 437 киян. «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» перевіряє на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще понад 30 зразків.

«Я хочу звернутися до правоохоронних органів жорстко контролювати дотримання законних процедур приватними клініками. Бо деякі з них сьогодні теж роблять експрес-тести на коронавірус і не передають результати позитивних діагнозів державним органам. А ми їх потім отримуємо через Німеччину, або взагалі не отримуємо. Я вважаю це неприпустимим!» - додав він.

Як повідомлялося, 25 березня кількість киян, які захворіли на COVID-19, зросла до 34 осіб.

Станом на 25 березня, у 59 мешканців Київської області була підозра на коронавірус.

Нагадаємо, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусом у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: