У Києві молодика спіймали на крадіжці боєприпасів з магазину зброї (фото)

У Києві молодика спіймали на крадіжці боєприпасів з магазину зброї (фото)
Пограбовано магазин зброї на бульварі Перова

Затриманий хлопець вже раніше судимий за крадіжку, грабіж та зберігання наркотиків

За погодження Київської місцевої прокуратури №4 оголошено підозру 20-річному молодику, затриманому «на гарячому» при спробі обікрасти мисливський магазин. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Інцидент стався в суботу, 15 грудня, на бульварі Перова у Дніпровському районі столиці.

Близько 6-ї години ранку в мисливському магазині спрацювала сигналізація. Правоохоронці, які прибули за адресою, виявили, що захисний ролет та ґрати на одному з вікон відчинені, а саме вікно має сліди пошкоджень.

Через декілька хвилин з магазину через відчинене вікно вийшов хлопець, якого одразу ж затримали. Як з'ясувалося, 20-річний молодик, вже раніше судимий за крадіжку, грабіж та зберігання наркотиків, намагався винести з магазину дві сумки товару. У його речах, зокрема, вилучили ноутбук, коробку з боєприпасами, посуд з металу сріблястого кольору, плоскогубці, напилок та викрутку.

Також з’ясувалося, що за 2 години до затримання, вказаний молодик шляхом віджиму ролету та пошкодження вікна здійснив крадіжку двох мобільних телефонів з кіоску. Речові докази у нього також вилучили під час огляду.

На цей час зловмиснику оголошено підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 262 КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: