У Києві собака бійцівської породи атакував хазяїна

У Києві собака бійцівської породи атакував хазяїна

Свідки стверджують, що господар собаки погано з ним обходився

У Києві на вулиці Північній Оболонського району собака породи стафф напав на господаря. Про це повідомляє столична команда порятунку тварин, яку запросили для надання допомоги.

Інформація про інцидент надійшла до зоозахисників вночі 28 липня.

Зі свідчень свідків було встановлено, що власник собаки погано з ним обходився, ймовірно, бив і мало годував. За словами ж власника, він вийшов з псом на прогулянку, але вдарив грім, пес злякався і з невідомої причини кинувся на людину.

Людина втекла від собаки і закрилася в квартирі, а пес залишився в під'їзді і не пускав усередину мешканців, лікарів або поліцейських.

«Поліцейські були готові застосувати табельну зброю і застрелити собаку, тому що важко поранений чоловік стікав кров'ю, а КП «Зоодопомога», яке повинно надавати допомогу поліції в таких випадках, не працює вночі. На щастя, рятувальник для проведення седації пса прибув на місце досить швидко, а поліція погодилася чекати. При вилові пса в під'їзді один з поліцейських, який допомагав з виловом, не втримав сачок, а другий не простежив за дверима під'їзду, в який постійно намагалися зазирнути люди, що цікавились подіями», - йдеться у повідомленні.

Пес вискочив з під'їзду, але втік недалеко, а добіг до парковки і застрибнув у машину, що там стояла, сильно здивувавши людей, що були у ній. Пес не атакував ні рятувальника, ні поліцейських, ні випадкових перехожих або людей в машині, а лише намагався сховатися, перебуваючи в стані стресу, відзначають зоозахисники.

У машині пес був занурений в медикаментозний сон і посаджений в переноску.

Власник пса госпіталізований з рваними ранами кистей рук в лікарню, перед цим попросивши розстріляти або приспати собаку.

На даний момент стафф знаходиться у ветклініці «Чотири лапи» на вулиці Драйзера, 8. Він не постраждав, але помітно виснажений. Зоозахисники просять небайдужих взяти на себе відповідальність за даного пса.

Нагадаємо, собака спровокувала паніку на борту російського літака, де знаходилось 148 пасажирів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: