У Києві таксист пограбував пасажира

У Києві таксист пограбував пасажира
Пасажир передав водієві 100 доларів США, а той, не віддавши решти, поїхав з місця події
Фото: Нацполіція

Дільничний офіцер поліції поза службою затримав таксиста

На проспекті Григоренка Дарницького району столиці таксист пограбував пасажира. Зловмисник не віддав клієнту решту із переданої суми, а відразу почав рух.

Перебуваючи поза службою, дільничний офіцер поліції помітив, як чоловік побіг за автомобілем таксі та почав кричати, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронець, який перебував поза службою, підійшов до потерпілого і дізнався, що таксист його пограбував.

«Поліцейський сів у свій автомобіль та відразу почав наздоганяти зловмисника. У результаті дільничний офіцер затримав грабіжника на сусідній вулиці. Як нам стало відомо, він не повернув решту із суми за проїзд. Пасажир передав водієві 100 доларів США, а той, не віддавши решти, поїхав з місця події», - повідомив Чернишев.

Правоохоронці з’ясували, що правопорушник – 40-річний житель Київської області, неодноразово судимий за майнові злочини. Поліцейським він розповів, що у свій перший день роботи таксистом вирішив пограбувати клієнта, не повернувши йому гроші.

Зловмисника правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: