У Києві триває «марш проти свавілля судді Артура Ємельянова та його поплічників Маліка і Татькова» (фото)

У Києві триває «марш проти свавілля судді Артура Ємельянова та його поплічників Маліка і Татькова» (фото)

Близько 3000 активістів закликають Порошенка взяти на особистий контроль усі справи відносно Ємельянова, Маліка і Татькова

У столиці триває марш, який кілька годин тому розпочався біля ГПУ. Активісти різних громадських організацій вимагають від влади припинити «свавілля та рейдерські захопення підприємств», які начебто здійснюють Ємельянов, Малік і Татьков.

Разом з тим, мітингуючі звертаються до президента України з проханням взяти на особистий контроль всі справи відносно цих осіб.

Наразі у відкритому зверненні до Порошенка вже є близько 3 000 підписів. За словами одного з активістів, організатори заходу переконані, що до них долучаться і інші постраждалі від рейдерства.

Відповідно до заявки, поданої напередодні до КГГА, акція буде безстроковою. Протестувальники мають намір залишатись під будівлею ВХСУ до того часу, поки Ємельянова, Маліка та Татькова не притягнуть до відповідальності.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що народні депутати масово звернулись до ГПУ з вимогою не затягувати розслідування кримінальних проваджень, в яких фігурує Артур Ємельянов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: