У Києві відкриється «портал в інші світи»

У Києві відкриється «портал в інші світи»
У всесвіт Samskara гості будуть потрапляти через дзеркальний лабіринт
Фото: Samskara у Києві, Facebook

Мультимедійна виставка запрацює з 15 листопада у Будинку одягу

У Києві запрацює всесвітньо відома мультимедійна виставка «Samskara». Імерсивну виставку відкриє на Львівський площі діджитал-алхімік Андроїд Джонс і команда 360Art.

«Samskara» - це виставковий проект з елементами занурення. Тут більше 70 картин і голограм, доповнених проекціями, 18-метрова панорама з творами Андроїда Джонса та повнокупольний кінотеатр з шоу Samskara 360, яке отримало 4 світові кінонагороди.

Щоб створити такий амбітний виставковий проект свої зусилля об'єднали фахівці з США, Великобританії, Китаю, Таїланду та України. В результаті сучасне мистецтво Андроїда Джонса зустрілося з передовими виставковими технологіями та народилася імерсивна виставка Samskara.

Імерсивність -- це ефект занурення, це шлях, по якому людина відкриває для себе художній світ. У всесвіт Samskara гості будуть потрапляти через дзеркальний лабіринт, що дає можливість не просто вдивитися в себе, але ще і зробити ефектні фото. На території виставки є простір для лекцій, арт-воркшопів, майстер-класів, dj-сетів і вечірок.

У грудні цього року виставка Samskara відкриється в Лос-Анджелесі в Arts District LA. На сьогоднішній день шоу Samskara вже побачили понад 80 тис. чоловік.

Портал в інші світи відкриється на Львівській площі 15 листопада. Виставка буде працювати щотижня з вівторка по неділю з 13:00 до 23:00.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: