У Києві відкрилися всі виборчі дільниці

У Києві відкрилися всі виборчі дільниці

Голосування на дільницях відбувається у штатному режимі

Сьогодні, 21 липня, у Києві дільничні виборчі комісії працюють у штатному режимі. Про це повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний.

«Станом на 08:00 у Києві запрацювали усі виборчі дільниці. Наразі голосування відбувається у штатному режимі, громадяни продовжують волевиявлення на позачергових виборах народних депутатів України»,- сказав він.

Загуменний також нагадав, що 36 тисяч громадян змінили місце голосування, виявивши бажання реалізувати своє конституційне право на цих виборах саме у столиці.

Забезпечення громадського порядку та безпеки виборців і членів виборчих комісій здійснюють співробітники Головного управління Національної поліції у Києві, співробітники ДСНС України.

Нагадаємо, сьогодні в Україні розпочалися позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради. Виборчі дільниці відкрилися о 08:00 і працюватимуть до 20:00. 

225 депутатів будуть обрані за партійними списками, ще 199 - за одномандатними округами.

Першими в світі почали голосувати українці в Австралії. Там виборча дільниця відчинилася о першій годині ночі за київським часом.

Раніше повідомлялося, що у місті Бахмут Донецької області на 624 ДВК було зафіксовано спробу фальсифікації результатів виборів: члени комісії підписали незаповнені бланки протоколів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: