У Києві засудили «художника» до 60-ти годин громадських робіт

У Києві засудили «художника» до 60-ти годин громадських робіт

Раніше молодик вже притягувався до адміністративної відповідальності

Столичні правоохоронці затримали порушника, що обмальовував стіни у підземних переходах. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Київ.

Поліцейські зазначили, що 29-річний киянин раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за розпивання спиртних напоїв у громадському місці, вживання марихуани та вчинення бійки. Відтепер молодику належить відповісти за пошкодження підземного переходу, який він розмалював і залив чорною фарбою.

Нагадаємо, що на початку вересня до Солом’янського управління поліції столиці надійшло повідомлення про те, що невідомий розмалював стіни підземного переходу на проспекті Повітрофлотському. На місці події правоохоронці виявили напис у вигляді латинських літер і задокументували факт хуліганства.

На пошуки вандала розшуківцям знадобилося кілька днів. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, який не став заперечувати причетність до правопорушення. Він розповів поліцейським, що вночі взяв чорну фарбу, валик, спрей та пензлики і пішов у підземний перехід на проспекті Повітрофлотському. Спочатку молодик намалював літери, а після залишок фарби вилив на стіну.

Зі слів правопорушника, він із дитинства захоплюється графіті. І такими свої діями популяризує своє хобі, навіть створив сторінку у соціальній мережі, де викладав світлини своєї «творчісті». Про те, що своїми діями порушує закон та громадський порядок чоловік розумів, але… «не звертав уваги».

Суд врахував усі обставини і під час розгляду адміністративних матеріалів за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Також суд врахував минуле підсудного, який раніше уже притягувався до адміністративної відповідальності, і призначив йому 60 годин громадських робіт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: