У Києві затримано іноземця, який вчиняв розбійні напади (фото)

У Києві затримано іноземця, який вчиняв розбійні напади (фото)
Відносно затриманого у суді розглядаються кримінальні провадження щодо розбійних нападів, вчинених ним раніше
Фото: Нацполіція

Іноземець, погрожуючи ножем, пограбував чоловіка

На вулиці Зодчих у Святошинському районі Києва невідомий, погрожуючи ножем, відібрав у чоловіка мобільний телефон. Повідомлення про це надійшло до поліції. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та наряд патрульних поліцейських.

Як інформує пресслужба поліції Києва, правоохоронці опитали заявника, який розповів, що біля будинку до нього підбіг невідомий та під погрозою ножа відібрав мобільний телефон. Після цього зловмисник побіг у напрямку сусіднього будинку, де згодом поліцейські знайшли ніж, ззовні схожий на той, яким погрожували потерпілому.

Зібравши інформацію та склавши детальний опис нападника, через декілька годин поліцейські розшукали його. При поверхневій перевірці правоохоронці виявили у правопорушника чужий мобільний телефон.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець іншої держави, 1972 року народження, відносно якого наразі у суді розглядаються кримінальні провадження щодо розбійних нападів, вчинених ним раніше.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: