У Києві жінка втопила двох власних дітей в озері: подробиці трагедії

У Києві жінка втопила двох власних дітей в озері: подробиці трагедії
Поліція Києва виявила тіла хлопчика і дівчинки в озері «Срібний Кіл»
Фото: kiev.informator.ua

36-річна Катерина Бабкіна розлучилася з чоловіком півтора роки тому

28 жовтня, після декількох діб пошуків зниклих дітей, поліція Києва виявила тіла хлопчика і дівчинки в озері «Срібний Кіл» Дарницького району. Підозрювану жінку затримали під Черніговом і доставили на місце події.

В ході з'ясування подробиць подій поліція з'ясувала, що 36-річна Катерина Бабкіна розлучилася з чоловіком півтора роки тому. У день зникнення дітей телефон хлопчика знайшов консьєрж. Дізнавшись про це, батько і за сумісництвом колишній чоловік Катерини заявив про розшук в поліцію Дарницького району.

Як розповіли правоохоронці, 26 жовтня Катерина забрала дітей, нагодувала в піцерії Mister Cat і відвела купатися на озеро. Там жінка втопила брата з сестрою, після чого пішла пішки в сторону Чернігівської області по трасі, де її затримала поліція.

Коли підозрювану привезли на місце злочину, вона вела себе спокійно і не заперечувала свою провину. Ступінь осудності жінки визначать в психіатричній лікарні. Їй загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, на Вінниччині померла півторарічна дівчинка, яку матір лікувала вдома від опіків самостійно - парила обпечену ніжку в марганцівці і посипала пудрою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: