У Київраді сталася бійка через подорожчання проїзду (фото, відео)

У Київраді сталася бійка через подорожчання проїзду (фото, відео)
Бійка у Київраді, 12 липня 2018 р.
Фото: Вадим Васильчку, Facebook

У засіданні Київради оголошено перерву на невизначений строк

На засіданні Київської міської ради під час обговорення питання про оголошення мораторію на підвищення цін на проїзд в громадському транспорті до запровадження електронного квитка та проведення аудиту сталася бійка між депутатами. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook депутат Тетяна Меліхова.

Через ситуацію, що склалася, головуючий на засіданні секретар Київради Володимир Прокопів оголосив перерву на невизначений строк.

«Головуючий на пленарному засіданні В.Прокопів оголосив перерву на невизначений строк під час обговорення питання про оголошення мораторію на підвищення цін на проїзд в громадському транспорті до запровадження електронного квитка та проведення аудиту», - написала Меліхова.

«Трибуна заблокована, громада обурена, в сесійній залі потасовки», - повідомила вона.

Нагадаємо, 5 липня мер Києва Віталій Кличко заявив, що без підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті не уникнути кризи у транспортній сфері столиці. Підвищення вартості проїзду має відбутися

із 14 липня 2018 року вартість проїзду у міському транспорті столиці зросте і складатиме від 6,3 грн – за умови користування проїзним квитком або безконтактною карткою, та 8 грн – за разову поїздку.

У четвер, 12 липня, під стінами Київської міської державної адміністрації проходить дві акції протесту: за і проти підняття цін на проїзд у громадському транспорті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: