У київському кальян-барі продавали кокаїн та канабіс

У київському кальян-барі продавали кокаїн та канабіс

Частина наркотиків продавали безпосередньо клієнтам кальянної, решта постачали в Київську область

Служба безпеки України затримала групу кавказців, які постачали контрабандою та продавали наркотичні речовини, а для реалізації своїх планів використовували кальян-бар у Києві.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Групу наркоторгівців очолив уродженець однієї з країн Близького Сходу, який є власником розташованого у центрі столиці кальян-бару. Зловмисники займалися незаконним переправленням наркотиків із-за кордону для продажу.

Товар вони реалізовували клієнтам розважального закладу, а також продавали його через розгалужену мережу дилерів на території столичного регіону.

Щомісяця зловмисники продавали майже кілограм кокаїну.

Під час обшуків у приміщенні кальян-бару та у помешканнях фігурантів справи правоохоронці вилучили понад 200 грамів кокаїну, більше ніж 30 електронних сигарет з канабісом, а також ваги та пакувальний матеріал для збуту наркотиків. 

Вартість виявленого товару на чорному ринку становить понад 700 тисяч гривень.

Наразі власнику закладу повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: