У ніч на 19 грудня на «Осокорках» презентують вісім муралів

У ніч на 19 грудня на «Осокорках» презентують вісім муралів
На одному з восьми муралів на станції метро «Осокорки» зображений Володимир Донос, вчитель фізкультури з райцентру Гадяч Полтавської області, який добровольцем пішов на фронт

Всі зображення присвячені національній єдності України

У ніч з 18 на 19 грудня о 01:15 на станції метро «Осокорки» у Києві відбудеться презентація арт-проекту Національної єдності «MoreThanUs». Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

Цей проект є унікальною цілісною картиною, що складається з 8 муралів на стінах станції метро. Всі зображення присвячені національній єдності України.

Митці розпочали роботу 18 вересня 2018 року. Над проектом 4 місяці працювали художники Matew Down (Бельгія), Apollo Tores (Бразилія), Kraser (Іспанія), Jasm One (Швейцарія), Mata Ruda (Коста-Ріка), Alexander Britcev (Україна), Spear (Бельгія), BkFoxx (США). Малювали щоночі з 01:00 до 05:00.

Участь у відкритті візьмуть організатори, політики, дипломати, міжнародні партнери.

Як повідомлялося, раніше навколо мурала на станції метро «Осокорки» в Києві розгорівся скандал

На стіні станції скопійоване справжнє фото Авдіївки, поверх якого нанесено малюнок ніби дитячою рукою. Таким чином художник хотів передати нереалізовані мрії дитини, яка виїхала з прифронтової Авдіївки, де йде війна. 

Також художники намалювали на стіні видатного українського актора Богдана Ступку. 

На останньому з восьми муралів на станції метро «Осокорки» зображений Володимир Донос, вчитель фізкультури з райцентру Гадяч Полтавської області, який добровольцем пішов на фронт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: