У столиці біля будівлі «Київенерго» стався вибух: опубліковано фото

У столиці біля будівлі «Київенерго» стався вибух: опубліковано фото

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху у Святошинському районі Києва

У Святошинському районі столиці прогримів вибух біля будівлі «Київенерго».

Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації поліції Києва.

Внаслідок події ніхто не постраждав, пошкоджений фасад будівлі. На місці працюють слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

«В 00:40 у чергову частину надійшла інформація про вибух на пр. Перемоги, 93 біля будівлі «Київенерго».
Поліцейські виїхали на виклик і встановили: внаслідок події ніхто не постраждав, натомість у результаті вибуху вибито двоє дверей, пошкоджено вікна і фасад. За попередніми висновками вибухотехніків, зловмисник міг використати гранату», - йдеться в повідомленнію

На місці події працюють правоохоронці, зокрема співробітники вибухотехнічної служби, встановлюються всі обставини правопорушення.

Оперативники розшукують причетних до вибуху осіб. Після проведення першочергової перевірки буде визначена правова кваліфікація події.

Раніше повідомлялося, що вночі у будівлю «Київміськбуду» стріляли з ручного протитанкового гранатомета. Невідомі поцілили у відділ продажів «Київміськбуду», там, зокрема, виявили хвостовик снаряду. 

Під час відпрацювання прилеглої території поліцейські вилучили запис із відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також рештки вибухового пристрою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: