У столиці викрито два борделі (фото, відео)

У столиці викрито два борделі (фото, відео)
Зловмисники винайняли дві квартири, у яких повії обслуговували клієнтів

Співробітники поліції затримали організаторів місць розпусти

Працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Києві, співробітники Київської місцевої прокуратури №5 та слідчі Оболонського управління поліції припинили функціонування притонів з повіями та затримали трьох сутенерів. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До складу злочинної групи входило подружжя - 27-річний чоловік та його 24-річна дружина, - а також їх 27-річна співучасниця. Зловмисники вийняли дві квартири, розташовані на проспекті Миру та вулиці Маяковського, де повії обслуговували клієнтів за грошову винагороду», - розповів т.в.о. начальника сектору УБЗПТЛ ГУНП у м. Києві Олексій Гаврилюк. 

Дівчат приємної зовнішності правопорушники знаходили в інтернеті через оголошення. А замовити сексуальні розваги бажаючі мали змогу за телефонами, вказаними у розміщеній рекламі.

Вже відомо, що у борделях працювало сім дівчат, які перераховували половину своїх прибутків на банківські картки «роботодавців». Правоохоронці встановили, що дохід від їх протиправної діяльності становив щомісячно понад 100 тисяч гривень.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели обшуки за адресами борделів та проживання фігурантів, звідки вилучили гроші, мобільні телефони, комп'ютерну техніку та банківські картки.

Усіх трьох зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

На повій, які працювали у борделі, склали адміністративні протоколи за ст. 181-1 кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією). Слідчі дії наразі тривають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: