У столиці затримали «кримінальний дует» за крадіжку із автомобіля

У столиці затримали «кримінальний дует» за крадіжку із автомобіля
Власники автівки не зачинили дверцята, чим скористалися зловмисники
Фото: Нацполіція

Грабіжники власним автомобілем намагалися втекти від поліцейських

Оперативники столичного главку спільно з працівниками карного розшуку Дніпровського управління поліції затримали двох чоловіків за підозрою у крадіжці з машини. Правопорушники скористалися тим, що власники не зачинили дверцята, та поцупили із салону сумку з грішми. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталій Отрудько, після скоєного фігуранти сіли до свого транспортного засобу та поїхали з місця злочину.

«Ми відразу почали їх переслідувати та наздогнали на вулиці Януша Корчака у Подільському районі столиці. Під час огляду вилучили сумку із документами та грішми. Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 35-річний іноземець та 42-річний місцевий мешканець, раніше судимі за майнові злочини», - повідомив він.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: