У жителів Троєщини вночі буде брудна вода в кранах

У жителів Троєщини вночі буде брудна вода в кранах

«Київводоканал» проводитиме промивку мереж

Згідно із щорічним графіком «Київводоканал» проводитиме планову профілактичну промивку мереж в Деснянському районі. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Роботи проводитимуться у ніч з 20 на 21 червня.

«У зону робіт потраплять мережі по вул. Драйзера (парні номера), просп. Маяковського (від вул. Драйзера до вул. Сабурова, парні номера), вул. Сабурова (непарні номера), просп. Маяковського (від вул. Закревського, до вул. Сабурова, непарні номери). Профілактична промивка буде проводитися в ніч з 20 на 21 червня, а саме з 24:00 до 07:00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуару чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Троєщина», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

«Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі у резервуарах, не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду», - повідомляють у «Київводоканалі».

Дивіться графік відключення водопостачання цього тижня.

Як повідомлялося, у рамках боротьби із боржниками «Київводоканал» почав перекривати каналізацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: