Уродженка Сумщини організувала бордель у центрі Києва

Уродженка Сумщини організувала бордель у центрі Києва

Заклад із надання сексуальних послуг працював під виглядом масажного салону

Поліцейські Києва викрили будинок розпусти на вулиці Велика Васильківська. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Сергій Сотніков, отримавши оперативну інформацію про роботи борделю на вулиці Великій Васильківській, оперативники спільно із працівниками Голосіївського управління поліції провели санкціонований обшук.

«Ми затримали учасників закладу та організатора - 25-річну уродженку Сумської області, яка винайняла квартиру та облаштувала її ліжками. Далі підшукала дівчат, які надавали чоловікам інтимні послуги за гроші. Бордель був замаскований під салон із надання послуг еротичного масажу. При цьому організаторка активно рекламувала його у мережі Інтернет, де в основному і шукала клієнтів», - сказав він.

Правоохоронці з’ясували, що п’ятеро жінок віком від 20-ти до 30-ти років за винагороду надавали сексуальні послуги. Відносно них працівники поліції склали протоколи за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі», - додав Сотніков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: