Вандали пошкодили захисну плівку: Кличко проінспектував скляний міст

Вандали пошкодили захисну плівку: Кличко проінспектував скляний міст

Кличко зазначив, що основне скло не постраждало

Міський голова Києва Віталій Кличко проінспектував пошкоджене скло на новому пішохідно-велосипедному мосту в столиці та пообіцяв відновити його протягом доби.

Про це він написав у своєму Facebook. 

«Був із фахівцями на нашому новому мосту. З того, що з‘ясували попередньо: вандали пошкодили захисну склоплівку на двох фрагментах скляної підлоги. Основне - гартоване скло - не постраждало»«, - заявив Кличко.

За його словами, пошкоджені елементи будуть замінені протягом доби.

«Боляче, коли гарні об‘єкти страждають від «розваг» тих, хто не любить наше місто. І нічого не створює, а знищує те, що створюють інші», - підкреслив він. 

Кличко також опублікував відео, на якому фахівці назвали ймовірну причину пошкодження. За словами спеціалістів верхню склоплівку могли пошкоджити металевою гирею чи гантелею.

Як повідомлялось, у День Києва, 26 травня, на новому пішохідно-велосипедний мосту між аркою Дружби народів і парк «Володимирська гірка», який відкрили напередодні ввечері в подарунок киянам, тріснуло скло на одному з оглядових майданчиків. Всіх людей екстрено евакуювали з мосту.

Мер Києва Віталій Кличко назвав основну версію пошкодження скла на підлозі пішохідного мосту. На його думку – це акт  вандалізму.

Столична поліція обмежила рух на пошкодженій ділянці пішохідного мосту між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою, а також встановлює обставини інциденту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: