Вантажівка протаранила дві автівки у столиці: одну з машин відкинуло на 100 метрів

Вантажівка протаранила дві автівки у столиці: одну з машин відкинуло на 100 метрів

У водій винуватця ДТП відчувався перегар

Фото: kiev.informator.ua

Через аварію на Заболотного у бік Столичного шосе утворилася масштабний затор

У суботу, 20 жовтня, в Києві на вулиці Академіка Заболотного сталося масштабне ДТП. Зіткнулися самоскид Iveco, ЗІЛ і Opel Astra. Аварія трапилася близько 16:20.

За попередньою інформацією, всі автомобілі їхали по вулиці Заболотного вниз в бік Столичного шосе. У момент, коли ЗІЛ і Opel зупинилися перед переходом, щоб пропустити пішохода, в них влетів самоскид Iveco.

В результаті зіткнення Opel відлетів метрів на 100 від місця удару, а ЗІЛ на відстань близько 30 метрів. Водій вітчизняної вантажівки сказав, що його кузов амортизував удар, це і врятувало легковик.

Водій Iveco сказав поліцейським, що помітив машини, що зупинилися в останній момент. Однак гальмувати вже було пізно. Також у водія відчувається перегар. Аналіз на наявність алкоголю в крові у нього візьмуть в лікарні, так як він був госпіталізований. Постраждав тільки він і травми його не серйозні.

На місці працює патрульна поліція, медики. Очікують слідчо-оперативну групу. Через аварію на Заболотного у бік Столичного шосе утворилася масштабний затор. 

Як повідомлялось, сьогодні у ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу». 

Аварія трапилася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ Чоп. Зокрема, автобус з акторами «Неоплан» зіткнувся з вантажним автомобілем «Нової пошти».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: