«Велетенську» виставку квітів на Співочому полі продовжено

«Велетенську» виставку квітів на Співочому полі продовжено
Експозиція на виставці квітів «Світ велетнів» 

На Співочому полі представлені неймовірні інсталяції різноманітних предметів побуту гігантської людини

На численні прохання киян та гостей столиці виставку квітів «Світ велетнів» на Співочому полі буде продовжено до 22 липня.

Цього року з 245 тисяч квітів на загальній площі композицій понад 2 тисячі метрів квадратних було створено неймовірні інсталяції різноманітних предметів побуту гігантської людини на Співочому полі.

«Крім квіткових композицій, відвідувачі зможуть насолодитися відпочинком в парку. Працює зона атракціонів для дітей, де можна навіть забронювати няню. Всією сім’єю можна відвідати найбільший в столиці мотузковий парк, покататися на 70-метровій тюбинг-гірці, подивитися фільм в кінотеатрі під відкритим небом», - зазначив керівник компанії-оператора Співочого поля Grand Event Денис Погорєлко.

Нагадаємо, 15 червня на Співочому полі розпочалася щорічна літня виставка квітів «Світ велетнів». 240 тисяч різноманітних квітів на площі більше 2 тисяч квадратних метрів створили унікальний та різнобарвний світ гігантських квіткових інсталяцій різноманітних предметів людини-велетня.

Лише за тиждень літню виставку квітів «Світ велетнів» на Співочому полі відвідало більше 15 тисяч людей. У минулі роки такі показники відвідуваності вдавалося досягти за вдвічі більший проміжок часу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: