Вночі на Борщагівці група молодиків побила продюсера телеканалу і вчинила розбій у маркеті

Вночі на Борщагівці група молодиків побила продюсера телеканалу і вчинила розбій у маркеті
Затримання підозрюваних у вчиненні двох злочинів
Фото: Інформатор

Всі учасники інцидентів дають свідчення, підозрювані затримані

У ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей вчинила два злочини. Спочатку вони побили і пограбували продюсера телеканалу «Україна», а після цього при спробі вкрасти товар із супермаркету «Велика кишеня» напали на охоронця з ножем.

Все сталося на вулиці Гната Юри, 6, приблизно в 00:30. Про це повідомляє Інформатор.

У супермаркеті затримали хлопців і дівчат, які при спробі винести товар з магазину напали на охоронця з ножем. В ході розбору стало відомо, що грабіжники підходять під орієнтування про напад і грабіж чоловіка неподалік на зупинці громадського транспорту. Їх затримали і відвезли на впізнання.

Що сталося на зупинці

Постраждалий чоловік розповів, що працює продюсером на телеканалі «Україна» і близько 00:30 йшов додому з магазину. У цей момент на зупинці громадського транспорту «Універсам» на нього напала група невідомих людей і без розмов почали його бити. Вони відібрали у нього мобільний телефон і гроші, після чого зникли в невідомому напрямку.

Чоловік повернувся до редакції телеканалу, яка знаходиться неподалік, там уже викликали «швидку» і патрульну поліцію. Він отримав численні травми, а саме: закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, рвана рана верхньої губи і травма грудної клітини.

Попередньо, потерпілий впізнав нападників. На зупинці, де стався інцидент, залишилися множинні сліди крові.

Що сталося у «Великій кишені»

Близько 01:00 в супермаркет забігла група молодих людей і намагалася винести товар, а саме, алкогольні напої, не розрахувавшись за них. Це побачили охоронці магазину і зупинили грабіжників. Один з «потенційних покупців» дістав з кишені ніж і спробував ударити їм охоронця. Холодну зброю вдалося вибити з рук, почалася бійка.

В ході конфлікту були розбиті пляшки, об які порізав обличчя один з грабіжників. Йому знадобилася допомога медиків. Однак через деякий час він вийшов з карети швидкої допомоги.

На місцях подій працювали наряди патрульної поліції, поліції охорони, медики та слідчо-оперативна група. Всі учасники інцидентів дають свідчення, підозрювані затримані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: