Яким буде готель на місці легендарної «Кінопанорами» (фото)

Яким буде готель на місці легендарної «Кінопанорами» (фото)
Проект готелю «Панорама»
Фото: Архітектурна компанія «Раден»

Оприлюднено проект готелю, що з'явиться на місці кінотеатру

Архітектурна компанія «Раден» показала проект тризіркового готелю, що з’явиться на місці найстарішого кінотеатру Києва «Кінопанорама».

За планами проектувальників, після знесення «Кінопанорами» там зведуть 9-поверхову будівлю з величезними терасами, пише Вечірній Київ.

Раніше стало відомо, що на місці столичного кінотеатру «Кінопанорама», який закрився 30 вересня, буде побудований тризірковий готель.

Готель буде носити назву «Панорама».

Нагадаємо, кінотеатр «Кінопанорама» припинив кінопрокат з 1 жовтня

Власник кінотеатру «Кінопанорама», група компаній ISTIL Group Мохаммада Захура, вирішила закрити кінотеатр «Кінопанорама» для проведення капітального ремонту.

Крім того, припинив свою роботу ще один із найстаріших кінотеатрів у центрі Києва – кінотеатр «Україна» на вулиці Городецького.

Останній день роботи обох кінотеатрів був у неділю, 30 вересня.

Розташований в центрі Києва кінотеатр «Кінопанорама» відкрився в 1958 році як перший в СРСР панорамний кінотеатр. В сучасності відомий насамперед показом фестивальних, документальних та артхаусних фільмів. Також ньому регулярно проводилися зустрічі з митцями. В кінотеатрі є два зали: великий на 405 місць, та малий зал на 30.
У 2008 році кінотеатр приватизувала компанія бізнесмена Мохаммада Захура ISTIL Group.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: