За три дні рятувальники Київщини понад 100 разів виїжджали на гасіння трави і сміття

За три дні рятувальники Київщини понад 100 разів виїжджали на гасіння трави і сміття

15 квітня рятувальники ліквідували горіння сухостою і сміття на загальній площі 31 га

За останні 3 доби співробітники ДСНС Київської області здійснили 89 бойових виїздів, пов’язаних з гасінням трави, та ще 22 з горінням сміття. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Київщини.

Так, протягом 13 квітня зареєстровано 28 пожеж трав’яного настилу та 8 випадків загорання сміття на загальній площі 30 га.

14 квітня рятувальники гасили траву 44 рази і 11 разів сміття на площі 38,5 га.

Також вогнеборці залучались на аналогічні випадки щодо ліквідації горіння сухостою 17 разів та сміття 3 рази 15 квітня. Цієї доби горів 31 га.

«За умов сухої теплої погоди, перебуваючи в лісових масивах, присадибних ділянках, в місцях масового відпочинку, люди часто порушують елементарні правила пожежної безпеки, нехтують їхніми вимогами, не замислюються над можливими наслідками своєї недбалості... Отже, якщо ми будемо уважнішими і обережнішими та завжди будемо виконувати правила пожежної безпеки, то захистимо себе й природу від втрат», - зазначають у ДСНС.

Як повідомлялося, у ніч на понеділок, 16 квітня, у Вишневому Київської області у припаркованому автомобілі-кав‘ярні виникла пожежа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: