Затримано ділків, які виготовляли та збували підроблені ліки (фото)

Затримано ділків, які виготовляли та збували підроблені ліки (фото)
Під час обшуків вилучено близько пів тисячі ампул з порошкоподібною речовиною білого кольору та фасувальний матеріал
Фото: Прокуратура Києва

Підпільне виробництво здійснювалося у нежитловому приміщенні у Харкові

У середу, 25 березня, за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №7 слідчі Головного управління Нацполіції в Києві спільно з працівниками Служби безпеки України ліквідували нелегальне виробництво лікарських засобів та затримали осіб, які налагодили їх збут на території Києва, а також в інших містах України в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Підпільне виробництво здійснювалося у нежитловому приміщенні у Харкові за допомогою спеціального устаткування. Готову продукцію зловмисники маркували під відомих українських виробників та реалізовували на території Києва, Київської та інших областей України через інтернет-магазини та поштові відділення.

Під час проведення 16 санкціонованих обшуків за місцем виробництва, адресами проживання та в автомобілях фігурантів виявлено обладнання для виготовлення фальсифікованих лікарських засобів, близько пів тисячі ампул з порошкоподібною речовиною білого кольору, фасувальний матеріал для готової продукції, чорнові записи та інші речові докази.

Трьох осіб, у тому числі організатора нелегального бізнесу, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі їм готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 321-1Кримінального кодексу України.

Слідчі та процесуальні дії тривають. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до вчинення злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: