«Євробляхери» покинули своїх залізних коней і ходять пішки центром Києва (фоторепортаж)

«Євробляхери» покинули своїх залізних коней і ходять пішки центром Києва (фоторепортаж)

Масштабна акція у центрі столиці

Акція протесту водіїв автомобілів на єврономерах, що розпочалася сьогодні з 6-ї години ранку у центрі Києва, може тривати кілька днів. Про це заявляють учасники протесту.

Як повідомляв «Главком», сьогодні з самого ранку заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. Також рух ускладнений на Хрещатику до Бессарабської площі і на вулиці Басейній.

Учасники акції протесту водіїв автомобілів на єврономерах перейшли від Верховної Ради до Кабінету міністрів.

Як повідомляє кореспондент «Главкома», від «бляхерів» є три ініціативні групи, які вирушили на переговори до Кабміну.

Учасники акції протесту чекають рішення. Вони заявляють, що якщо не будуть почуті урядом, то мітингуватимуть в урядовому кварталі до початку депутатських канікул, а потім у вересні повернуться знову.

Нагадаємо, що сьогодні з самого ранку заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. 

Акція протесту євробляхерів може тривати кілька днів. Про це заявляють учасники протесту. Вони вимагають припинити перевірки авто на єврономерах патрульними.

У Гройсмана вважають, що акцію «євробляхерів» у центрі столиці замовили контрабандисти.

Крім того, в урядовому кварталі розпочався мітинг працівників заводу «Дніпроазот». У протесті беруть участь близько тисячі осіб.

Під Кабінетом міністрів також протестують діти-хокеїсти з вимогами допомогти їм знайти лід для тренувань. Це найменша група протестувальників, усього 20 чоловік.

Станом на 11:00 під Верховною Радою у хід пішли димові шашки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: