Секта Олега Винника. Великий фоторепортаж з концерту в Палаці спорту

Секта Олега Винника. Великий фоторепортаж з концерту в Палаці спорту

Концерт Олега Винника в Києві, 7 листопада 2018 року

Фото: Станіслав Груздєв

Співак відіграв перший столичний концерт в рамках туру «Ти в курсі»

У середу, 7 листопада, в рамках туру «Ти в курсі» найкасовіший виконавець української поп-сцени Олег Винник відіграв перший з двох великих концертів у Києві. Співак зібрав аншлаг у Палаці спорту - понад 10 тисяч глядачів провели цей вечір разом з улюбленим артистом.

Варто відзначити, що концерт кумира українських жінок почався із затримкою в 40 хвилин, але українському поп-королю це можна пробачити. Для порівняння, у закордонних зірок увійшло в традицію змушувати чекати себе протягом кількох годин.

Заповзятливі громадяни прямо перед Палацом спорту торгували сувенірами із зображенням ВинникаЗаповзятливі громадяни прямо перед Палацом спорту торгували сувенірами із зображеннями Винника

Ще перед концертом «вовчиці» влаштували грандіозну чергу в туалет і навіть захопили чоловічу вбиральню. Можливо, жінки розраховували там знайти Винника, але вони помилялися. Блакитноокий співак чекав їх... у фойє Палацу спорту. Організатори завбачливо розмістили там кілька манекенів артиста, шанувальниці відразу ж знайшли їм застосування - активно використовували їх для селфі.

Манекен Винника був нарозхватМанекен Винника був нарозхват

Багато хто помилково вважає, що Олег володарює виключно жіночими серцями. Але це не зовсім правда. Послухати хіти улюбленого співака прийшли безліч чоловіків різного віку: хто з примусу дружин, а хто і за покликом серця. Чоловіча частина публіки з не меншим задоволенням підтримувала кумира і скандувала зі своїх місць. Напевно, українських чоловіків найбільше цікавила суперздатність Винника опановувати жіночу аудиторією і вони прийшли брати приклад.

Різношерстість публіки, насправді, вражала. Де ще можна побачити блискучих світських левиць в розкішних сукнях і звичайних роботяг з провінції. Воістину Винник об'єднав і помирив країну. Незалежно від соціального статусу, всі як один співали і танцювали під улюблені пісні українською та російською: «Ніно» і «Вовчиця», «Щастя» і «Як жити без тебе», «Здраствуй, невеста» і «Мати каже правду». Під час останньої пісні Олег сам розплакався. Як повідомляв «Главком», цього року не стало мами артиста.

Дві з половиною години Винник співав наживо, встигаючи між номерами фліртувати з публікою.

Фанатки Олега ВинникаФанатки Олега Винника

Купа шаленої енергетики зростала у геометричній прогресії і вибухала тоннами квітів і подарунків, їх прихильниці несли кумиру, немов на жертовник. Погляди шанувальниць свідчили про те, до якої міри вони обожнюють Олега. Виннику вдалося акумулювати величезний потік енергетики, який тільки може витримати людська психіка. Не дивно, що жіноча аудиторія «втрачала голову» і шаленіла, їх рухи перетворювалися на дикий первісний танок, а підспівування улюбленим пісням - в екстатичне скандування гасел.

Концерт Олега Винника у КиєвіКонцерт Олега Винника у Києві

Величезні букети, іграшки, пакети... Але більше всіх здивував презент від фан-групи артиста - вони вручили Виннику величезний портрет, виконаний технікою «алмазне плетіння».

Під час концерту Олегу Виннику подарували його портретПід час концерту Олегу Виннику подарували його портрет

На особливу увагу заслуговує саме шоу. Артист влаштував справжній перформанс. Протягом всього виступу на величезній сцені крутилася інсталяція у вигляді букв OV, яка  нагадує лого з фільму «V - значить вендета».

В середині концерту над сценою повісили люстру з троянд, а виконання деяких пісень супроводжував симфонічний оркестр.

На пісні «Лише ти одна» глядачів в залі чекав сюрприз. Постановники шоу підготували чародійний номер, в якому взяла участь Юлія Сахневич - та сама, яка танцює з Павлом Вишняковим у шоу «Танці з зірками». Немов метелик, Юля парила над залом.

На номері з літаючою балериною сюрпризи не закінчилися.

Також Винник вирішив «розстріляти» глядачів з гармати. Помічники співака під час виконання однієї з пісень запускали в зал снаряди з футболками, які намагалися зловити фанати. А трохи пізніше шанувальників засипали різнокольоровими кульками.

В середині концерту на авансцену вийшла Таюне, бек-вокалістка Олега, і, як стверджують деякі ЗМІ, дружина співака. Її Олег представив як «Талісман команди» і «Чарівну квітку». Вона виконала три пісні.

У фіналі Винник тричі виходив на біс. Легендарна «Ніно» під завісу прозвучала в незвичайній «грузинській» обробці.

Олег ВинникОлег Винник

В рамках туру «Ти в курсі» Олег Винник відіграє в Києві ще один концерт 9 листопада. Після цього артист виступить у Мінську (17 листопада), Кременчуці (20 листопада), Черкасах (4 і 5 грудня).

Нагадаємо, що нещодавно Олег Винник вперше познайомив Україну зі своєю сім'єю. Співак показав журналістам місця дитинства.

Раніше «Главком» повідомляв, що Олег Винник поділився унікальним рецептом ухи, а в ексклюзивному інтерв'ю «Главкому» співак розповів, що ні за які гроші не поїде виступати в Росію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: